Interactieve website of webshop? Bel 030 231 23 03 of mail info@debeelddenkers.nl

Laat uw online verkoop VLIEGEN!

Neem contact op

Achter iedere organisatie zit een verhaal. Er is een reden waarom deze ooit opgericht is. Er is iets dat de mensen die er werken drijft. Je helpt anderen bij het oplossen van een probleem. Je komt op voor een bepaalde groep. Je hebt een passie voor muziek.

Het is niet altijd even makkelijk om naar de buitenwereld te communiceren waarom je iets doet. Toch willen mensen in één oogopslag kunnen zien wat je doet en waarom. Een helder verhaal heeft daarbij meer impact en zorgt voor meer aanvragen. De Beelddenkers -een Utrechts communicatiebureau in 2008 opgericht door René Voorberg- heeft als missie om het verhaal van de net gestarte coach, gesettelde verzekeraar, het gedegen advocatenkantoor, de lunchroom of belangenorganisatie online te verbeelden. Dat kan strak zijn, minimalistisch of juist ronder en meer kleurrijk. De Beelddenkers zoekt met u in beelden naar het juiste bedrijfsverhaal dat de juiste snaar raakt bij uw doelgroep. 

Wie ben ik en waarom ben ik De Beelddenkers gestart?

René Voorberg, oprichter en eigenaar De Beelddenkers online communicatie

René Voorberg, oprichter en eigenaar van De Beelddenkers.

Mijn naam is René Voorberg. Ik ben in 1983 geboren in Goes, maar ik heb het grootste deel van mijn jeugd doorgebracht in Waddinxveen en Hasselt. Zodra ik kon fietsen, fietste ik de dorpjes waar ik opgroeide rond om sleutelhangers en folders te vragen bij de lokale autodealers. Hoe mooi en flitsend die auto’s daar werden gepresenteerd…Fantastisch! Met topsnelheden waar je u tegen zegt en grafiekjes met het koppel bij een bepaalde snelheid. Prachtig vond ik het eruit zien.

Veel later, toen de posters al op zolder lagen, ging ik de opleiding communicatie doen aan de CHE in Ede. Tussen 2004 en 2008 zat ik regelmatig in de mediatheek, maar nu met boeken vol advertenties en de mooiste logo’s. Ik weet niet wat het is, maar voor zover ik weet heb ik altijd al iets gehad met beelden. Misschien wil ik in die droombeelden van die autofolder blijven geloven, Of, en dat is misschien wel de reden dat ik er mijn werk van heb gemaakt: Ik wilde blijven dromen maar ook dromen gaan creëren. Geen folders halen, maar folders brengen naar diezelfde autodealers, die coach of dat zonnebrillenmerk. Het resultaat hiervan is dit webdesignbureau, De Beelddenkers.

Mag ik voor u aan het werk?

 

Hoe werken De Beelddenkers? Mondiaal!

 

Ik spar graag met u over uw bedrijfsverhaal en welke beelden daarbij passen. We maken vervolgens een plan om het rendement op uw website of social media campagne te laten groeien. We zoeken daarbij naar een balans van gebruiksvriendelijk ontwerp, vindbaarheid en inhoud dat naadloos op elkaar aansluit. Wat kan er beter? We leveren u grafische suggesties, vaak op basis van een interactie-ontwerp.

Bent u tevreden met de voorstellen? Dan bouwen we de website of webshop samen met een ervaren team van Vietnamese programmeurs uit Ha Noi, met wie wij sinds 2010 samenwerken. Al de maatwerk websites in ons portfolio zijn gebouwd door deze programmeurs. Het betekent voor u kwaliteit, maar toch goed betaalbaar programmeerwerk.

De Beelddenkers is specialist in WordPress en Magento

Wij weten waar we goed in zijn: grafische vormgeving van websites en webwinkels en dit op maat laten bouwen. Maar we weten ook waar we niet (voldoende) expert in zijn. Er wordt daarom waar nodig samengewerkt met SEO specialisten of een tekstschrijver. Ook is er qua CMS gekozen voor WordPress voor de websites en kleinere webwinkels. Voor grotere webwinkels is gekozen voor Magento. De Beelddenkers is een echte specialist in WordPress en Magento.

Wordpress website

Meer weten? Bel 030 231 23 03 of stuur een E-mail. We nodigen je graag uit op ons kantoor aan de Oudegracht in Utrecht om je wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

Rene Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om online marketingdoelen te halen.