Interactieve website of webshop? Bel 030 231 23 03 of mail info@debeelddenkers.nl

Interactieve websites

Neem contact op

Je website is vaak het eerste dat klanten zien van jouw bedrijf. We weten allemaal dat je geen tweede kans krijgt voor een goede eerste indruk. De Beelddenkers helpen je graag om van deze eerste indruk een verpletterende indruk te maken.

Bij De Beelddenkers ontwikkelen we websites die helpen om jouw verhaal te verbeelden. Wanneer je de juiste combinatie van beelden en woorden gebruikt, weet de bezoeker in één keer waar jouw organisatie voor staat.

De websites die wij ontwikkelen vormen een gedegen basis voor je online communicatiestrategie. Vanuit je website kun je via social media, blogs en e-mailnieuwsbrieven verder bouwen aan je online strategie.

 

WordPress specialist

Wij ontwikkelen websites in WordPress. WordPress is in de basis goed ingericht voor zoekmachines. Wij helpen dus niet alleen bij het verbeteren van de eerste indruk, we zorgen er ook voor dat je meer eerste indrukken kunt maken. WordPress-websites zijn daarnaast erg gebruiksvriendelijk. Je website is dus makkelijk te onderhouden, ook als je weinig technische kennis hebt.

 

magento logoVoor E-commerce raden wij Magento aan

Tijdens het ontwerpproces houden we rekening met jouw wensen. Wat is het verhaal dat jij aan je klanten wilt vertellen? Welke indruk moeten de klanten van jouw organisatie krijgen? Wij verwerken je wensen tot een ontwerp dat we met jou bespreken.

Proces

Ook tijdens het ontwikkelingsproces zit jij achter het stuur. We laten je meekijken met de ontwikkelaars. Wil je toch iets veranderen aan de website? Geen probleem, dan regelen we dat. En wanneer de website klaar is bieden we garantie. Hebben we een foutje gemaakt, dan halen we deze er gratis uit.

Wordpress website

Ben je benieuwd welke verhalen De Beelddenkers zoal verbeeld hebben? Kijk hier voor een overzicht van onze klanten.Meer weten? Bel 030 231 23 03 of stuur een E-mail. We nodigen je graag uit op ons kantoor aan de Oudegracht in Utrecht om je wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

Rene Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om online marketingdoelen te halen.

1
×
Hoi! Kan ik je ergenst bij helpen?