Betaalbaar Magento outsourcen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare outsourcingspartner voor Magento? Haal dan je eigen programmeur in huis. Een toegewijd team van front-end en back-end Magento programmeurs uit Ha Noi (Vietnam) zit voor je klaar.


Sinds 2010 wordt gewerkt met een groeiend team van programmeurs in Ha Noi. De arbeidsethos is hoog en de kosten voor een programmeur zijn fors lager (€ 50,- p/u excl. BTW). Maar het is wel zaak dat de kwaliteit geborgd blijft. Daarom vindt het projectmanagement plaats vanuit Nederland (Utrecht).

Wil je één van onze programmeurs eens proberen? Dat kan twee uur volledig gratis. Meer weten? Bel naar René via 030 231 23 03 of mail naar rene@debeelddenkers.nl.

icon

Wij zijn helder over onze prijzen.

Junior Magento programmeur€27per uur

 • Twee uur gratis uitproberen
 • 1-3 jaar ervaring
 • Goede beheersing Engelse taal
 • Kennis van PHP, MySQL, XHTML, CSS, Javascript, jQuery
 • Gratis gebruik van BASECAMP
 • Ondersteuning bij problemen. Tips voor effectieve samenwerking

Senior Magento programmeur€32per uur

 • Twee uur gratis uitproberen
 • 3 + jaar ervaring
 • Goede beheersing Engelse taal
 • Uitgebreide ervaring met PHP, MySQL, XHTML, CSS, Javascript, jQuery
 • Gratis gebruik van BASECAMP
 • Ondersteuning bij problemen. Tips voor effectieve samenwerking.

Programmeur en projectmanagement€50per uur

 • Twee uur gratis uitproberen
 • 3 + jaar ervaring programmeren. 5+ jaar ervaring PM
 • Uw project wordt doorgenomen en uitgevoerd. Proces te volgen via BASECAMP
 • Update gereed? U wordt geinformeerd.
 • Nederlands aanspreekpunt

Full-time programmeur€1500per Maand

 • Twee uur gratis uitproberen
 • Full time programmeur tot uw beschikking
 • 10 uur PM ondersteuning vanuit NL
 • Gratis gebruik van BASECAMP
 • Nederlands aanspreekpunt
 • Per maand opzegbaar

René Voorberg

Het creatieve aanspreekpunt

René Voorberg

Projectmanager / Eigenaar De Beelddenkers

René (1983) is oprichter en eigenaar van De Beelddenkers een online communicatiebureau in Utrecht. Sinds de start in 2008 zijn diverse online projecten gedaan. René blogt tevens voor Marketingfacts.
Bel 030 231 23 03 | 06 45 60 41 97

Deskundigheid

Front-end

90%

Back-end

55%

Projectervaring

95%

Magento Programmeur

De back-end koning

Kien Trung

Manager Ha Noi / Senior back-end Magento programmeur

Kien is een Magento 1 en Magento 2 ontwikkelaar/developer, programmeur en consultant met meer dan 7 jaar ervaring. Hij heeft vooral veel ervaring met het optimaliseren en personaliseren van Magento 2 thema’s.

Deskundigheid

Front-end

75%

Back-end

95%

Projectervaring

90%

Magento Programmeur

De PHP professional

Toan Quoc

back-end Magento programmeur

Toan heeft meer dan 5 jaar ervaring met het maken van Magento webwinkels. Hij weet precies hoe extensies, koppelingen met sociale netwerken, speciale bestelopties en betalingen het beste geprogrammeerd kunnen worden. In zijn vrije tijd rijdt hij graag op zijn motor.

Deskundigheid

Front-end

60%

Back-end

90%

Projectervaring

72%

Magento Programmeur

De tactische tweaker

Nga Phung

Front-end Magento programmeur

Nga is de nieuwste collega en doet voor nu vooral front-end aanpassingen. Ze is een harde werkster die binnen een korte tijd veel heeft bijgeleerd. Met jeugdige enthousiasme zal ze je Magento webshop grondig verbeteren.

Deskundigheid

Front-end

65%

Back-end

50%

Projectervaring

55%

Magento Programmeur

CSS vakman

Hong Nguyen

Front-end Magento programmeur

Hong heeft al meerdere Magento 1 en Magento 2 websites gemaakt en is erg goed met het bewerken van thema’s vanuit de front-end. Hij houdt ervan om te gaan vissen met vrienden en is expert op het gebied van specifieke klantenwensen realiseren.

Deskundigheid

Front-end

85%

Back-end

60%

Projectervaring

65%

Magento programmeur

De SEO Specialist

Van Tan

Front-end Magento programmeur  & SEO specialist

Van heeft al meerdere succesvolle Magento 2 webwinkels gemaakt en heeft specifieke vaardigheden op het gebied van SEO.

Deskundigheid

Front-end

82%

Back-end

52%

Projectervaring

80%

Magento Programmeur

De extensie expert

Thien Nguyen

Back-end Magento programmeur

Thien werkt al bijna 5 jaar aan Magento 1 en magento 2 webshops en is specifiek goed in het bouwen van Magento extensies. Meer dan 40% van de Magento extensies op ons initiatief Alles voor Magento staan op zijn naam.

Deskundigheid

Front-end

65%

Back-end

95%

Projectervaring

60%

Betaalbare en toegewijde Magento programmeurs onder Nederlands management.

Veel bedrijven outsourcen het programmeren naar landen als India of China. Dat is natuurlijk slim, want de kosten zijn lager dan in Nederland. Echter effectief samenwerken met mensen aan de andere kant van de wereld is niet altijd even eenvoudig. Want naast tijdsverschil heb je te maken met culturele verschillen en de taal. Ook het projectmanagement moet je slim inregelen omdat je niet meteen naar het bureau van je collega kunt lopen.

De Beelddenkers werkt sinds 2010 samen met Vietnamese programmeurs. Deze pagina en andere WordPress websites zijn bijvoorbeeld opgeleverd door de mensen in Ha Noi. In het tabje hiernaast vind je voorbeelden van Magento webshops.

Hoe werkt het?
Internationaal slim samenwerken vinden we fantastisch! Ons enthousiasme en kennis willen we graag met je delen. Voor een competitief uurtarief tussen de 22,5 euro en 27,50 euro per uur (excl. BTW) krijg je de beschikking over een toegewijde front-end of backend programmeur die je helpt bij het installeren, aanpassen of bouwen van je webshop. Ben je op zoek naar die specifieke Magento extentie of koppeling met je boekhoudprogramma bijvoorbeeld, dan maken we eerst een ureninschatting voor je.

Jij hebt zelf rechtstreeks via Basecamp en Skype contact met je programmeur, maar wij zijn je backup. Is er sprake van miscommunicatie? Wij helpen je effectief tot een oplossing te komen. Kan je net niet overbrengen wat je bedoeld? Trek aan de bel, wij krijgen het samen voor elkaar.

Het proces:

 1. Ik hoor graag van je waar je aan wilt werken. Wil je je webshop optimaliseren? Aanpassen of juist één laten bouwen? Bel 030 231 23 03 en we bespreken de meest effectieve aanpak.
 2. Wanneer je aan de slag wilt, maken we een Basecamp project aan. Zo kan je eenvoudig samenwerken met je programmeur. Wij kunnen er ook in ge-looped worden bij eventuele backup.
 3. De programmeur en jij sturen de gemaakte uren per maand toe en deze wordt dan maal het uurtarief van 22,50-27,50 per uur gefactureerd. Tussentijds hebben we contact over hoe het loopt.

Meer weten of een programmeur uitproberen? Download hier de gratis tips effectief internationaal samenwerken met (Vietnamese) programmeurs. Bel René via 030 231 23 03 of vul het formulier in om het twee uur gratis uit te proberen.

Enkele voorbeelden van Magento webshops.

 

Download gratis tips effectief internationaal samenwerken

Je wilt je ICT graag betaalbaar en betrouwbaar outsourcen, maar waar begin je? En waarmee krijg je te maken wanneer je met programmeurs aan de andere kant van de wereld samenwerkt?

In deze PDF vind je terug wat we in de afgelopen jaren hebben geleerd over tijdsverschillen, aanspreekvormen, glashelder communiceren, tijdzones en het Chinees nieuwjaar. Wanneer je internationaal gaat samenwerken doe je er hopelijk je voordeel mee! 
Processtappen inhuren Magento programmeurs

Magento programmeur

Test een programmeur gratis uit. Na een periode van twee uur kan je aangeven of het bevalt of niet. Lees hier hoe het werkt. Laat je gegevens achter en er wordt contact met je opgenomen.Ha Noi
Utrecht