‹ Terug

Betrouwbare Magento outsourcing

  • Ontwerp je (Magento) webshops en wil je technische ondersteuning?
  • Of, wil je je webshop migreren van  Magento 1.9 naar Magento 2?

Schakel dan één van onze Vietnamese programmeurs in. Onze programmeurs zijn gedreven en betaalbaar. De kwaliteit wordt vanuit Nederland gewaarborgd. Ons team bestaat uit zeven Magento specialisten. Drie zijn gespecialiseerd in de front-end zaken terwijl de andere vier meer weten van extensies en de back-end.

 

Wanneer je aan de slag gaat met een programmeur, dan werkt deze dedicated voor jou. Jij geeft hem of haar opdrachten en deze worden uitgevoerd. Om het eenvoudig voor je te houden, zullen we een Basecamp project aanmaken. Daar zullen wij ook bij aanwezig blijven om -mocht het nodig zijn- je te kunnen ondersteunen bij het projectmanagement.

 

Meer weten over de werkwijze of een programmeur uitproberen? Bel naar René via 030 231 23 03 of mail naar rene@debeelddenkers.nl.

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,google,pinterest,linkedin" counters=0 style="button" facebook_text="Share" template="9" counter_pos="insidename" point_type="simple"]

Controle en veiligheid

Het is handig om aan de programmeur te vragen hoeveel tijd hij kwijt zal zijn aan de aanpassingen. Dan heb jij van tevoren een indicatie van de kosten. In Basecamp kan je op een centrale en veilige plaats je FTP gegevens, vragen, en to-do’s plaatsen.

 

Backup van bestaande webshop

Werken vanaf een testomgeving is wel zo veilig. Wij kunnen voor € 99,- (ex BTW) een backup draaien van je webshop op een beveiligde server. Gedurende de periode van het updaten staat je Magento webshop op een veilige plek. Wanneer de updates zijn uitgevoerd kan de geüpdatete code live worden gezet.

Kristalhelder communiceren

Een universele taal is die van beelden. Wij denken dan ook dat het handig is om met screenshots aan te geven wat je precies wilt. Een handige tool daarvoor is bijvoorbeeld Awesome screenshots. Maar ook Page Ruler en ColorZilla helpen bij het precies aangeven wat je bedoelt. Maar maak je geen zorgen, al onze programmeurs spreken engels. Wij kunnen ook het één en ander vertalen. 

Wil je het maximale uit de uren van de programmeur halen, lees dan de tien tips effectief internationaal samenwerken vanaf de menubalk. Of bel naar René via 030 231 23 03 / mail naar rene@debeelddenkers.nl.

1
×
Hoi! Kan ik je ergenst bij helpen?