Interactieve website of webshop? Bel 030 231 23 03 of mail info@debeelddenkers.nl

Magento webwinkel

Neem contact op

magento webwinkel logo

Ben je van plan om een webwinkel te beginnen? Heb je een goed product gevonden en denk je dat er een interessante afzetmarkt voor is? Alles wat je nu nog nodig hebt is de webwinkel zelf. De Beelddenkers raden hiervoor een Magento webwinkel aan.

Waarom is een Magento webwinkel de e-commerce oplossing?

Magento is een van de meest gebruikte softwaresystemen voor webwinkels. Niet alleen kleine winkeliers kiezen vaak voor een Magento webwinkel, ook grote merken als Nike en Nespresso maken gebruik van Magento.

Hier leest u waarom:

  • Magento webwinkels zijn makkelijk aan te passen aan je wensen. Wil iets veranderen dat niet mogelijk is met de basissoftware? De kans is groot dat er een plug-in is waarmee het wel kan. Veel van deze plugins zijn te downloaden via AllesVoorMagento.
  • Magento is schaalbaar. Van grote tot kleine producten en bestellingen, Magento kan het aan. Een Magento Webwinkel is hierom ideaal om een groeiende webwinkel te zijn, je hoeft geen grote uitbreidingen qua capaciteit te regelen.
  • Magento is ontworpen om hoog te eindigen in de zoekresultaten van zoekmachines. Dit maakt het makkelijk om veel bezoekers naar je website te trekken.
  • Magento webwinkels zijn goed afgestemd op mobiele apparaten. Je verliest dus geen omzet omdat potentiële klanten met een tablet of smartphone de bestelknop niet weten te vinden.
  • Magento webwinkels hebben ingebouwde systemen voor cross-selling en upselling. Dit verhoogt de omzet van bestaande klanten.
  • Er is een grote online community. Vragen kun je op verschillende forums stellen en je krijgt vaak snel antwoord.

Dit zijn een aantal redenen waarom wij Magento aanraden aan onze klanten. Wil je een webwinkel beginnen? Daar kunnen wij je goed bij helpen. Wij maken een op maat gemaakte Magento webwinkel die volledig aansluit op jouw wensen.

Wordpress website

Meer weten? Bel 030 231 23 03 of stuur een E-mail. We nodigen je graag uit op ons kantoor aan de Oudegracht in Utrecht om je wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

Rene Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om online marketingdoelen te halen.

1
×
Hoi! Kan ik je ergenst bij helpen?