Interactieve website of webshop? Bel 030 231 23 03 of mail info@debeelddenkers.nl

Groei met Magento

Neem contact op

Heb jij een Magento webwinkel? En de omzet gaat acceptabel, maar je wilt er meer uit halen? De Beelddenkers kunnen hierbij helpen. 

Groei met Magento

Gemakkelijk gevonden worden op google is bijvoorbeeld een vereiste voor een webwinkel die wil groeien. De Beelddenkers hebben jaren ervaring met websites en webwinkels vindbaar maken op google.  

Ook kunnen we helpen met het opzetten van reclamecampagnes via Google en Facebook. We weten precies hoe we je webwinkel gevonden kunnen laten worden door je doelgroep.  

Ben je op zoek naar een technisch hoogstandje? Bijvoorbeeld een fotogalerij, slimme zoekfunctie of een loginfunctie met sociale media zoals facebook. Grote kans dat deze al kant en klaar beschikbaar zijn. Kijk hiervoor eens op AllesvoorMagento. Hier wordt een groot aantal van deze zogeheten extensies aangeboden.  

Heb je een specifieke wens voor je webwinkel? 

Wij hebben een team van professionele programmeurs beschikbaar die uw wens in vervulling kunnen laten gaan. Zo kunnen we je Magento 1 webwinkel updaten naar Magento 2, met alle nieuwe functies van dien.  

De creatieve designers van De Beelddenkers, ondersteund door ons team van professionele programmeurs in Vietnam, kunnen je webwinkel een update, upgrade of complete make-over geven. Omdat veel van dit werk in Vietnam gebeurt, kunnen we lage kosten aanbieden en de programmeurs een degelijk loon geven. 

Wordpress website

Meer weten? Bel 030 231 23 03 of stuur een E-mail. We nodigen je graag uit op ons kantoor aan de Oudegracht in Utrecht om je wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

Rene Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om online marketingdoelen te halen.

1
×
Hoi! Kan ik je ergenst bij helpen?