Interactieve website of webshop? Bel 030 231 23 03 of mail info@debeelddenkers.nl

Laat internet voor je werken

Neem contact op

Pinterest, WhatsApp, Snapchat, Twitter, Tumblr, Facebook, Google+, forums, Linkedin, Instagram en niet te vergeten, de goede oude e-mail. Het zijn allemaal middelen die je in kan zetten voor online marketing. Alleen het probleem is dat je waarschijnlijk niet de tijd en de middelen hebt om op al deze kanalen actief te zijn. Daarnaast is de kans groot dat de meeste mensen uit je doelgroep maar een paar van deze kanalen gebruiken.

 

De Beelddenkers begrijpen dat je tijd en communicatiebudget niet oneindig zijn. We snappen ook dat je niet de hele dag bezig kunt zijn met je online marketing. Daarom helpen wij je bij het opstellen van een gedegen online communicatieplan met de belangrijkste acties om je doelgroep te bereiken. Wij zorgen dat je boodschap het juiste publiek bereikt. Hiervoor maken we onder andere gebruik van effectieve tools als Hootsuite, waarmee je je social performance kunt meten en aggregators als If This Than That, waarmee je via verschillende social media-kanalen tegelijk je boodschap kunt verspreiden.

Bij het opstellen van het online communicatieplan houden we rekening met je doelen:

  • Wat wil je bereiken met online marketing?
  • Wie is je doelgroep?

Vervolgens gaan we na wat de juiste kanalen zijn om met je doelgroep in contact te komen. Tot slot geven we concrete tips om de plannen in de praktijk te brengen.

Met een hands-on plan voor online marketing profiteer je optimaal van je website of social media kanalen, zonder dat het je veel (onderzoeks) tijd kost.

Wordpress website

Meer weten? Bel 030 231 23 03 of stuur een E-mail. We nodigen je graag uit op ons kantoor aan de Oudegracht in Utrecht om je wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

Rene Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om online marketingdoelen te halen.

1
×
Hoi! Kan ik je ergenst bij helpen?