Interactieve website of webshop? Bel 030 231 23 03 of mail info@debeelddenkers.nl

Interactie ontwerp

Neem contact op

Om de flow van een website of webwinkel te bepalen is het verstandig om vooraf een interactie ontwerp te maken. Een interactie ontwerp is een schematisch plan, gericht op functie en vormt de basis voor het grafisch ontwerp. .

Interactie ontwerp

Een interactie ontwerp is het meest te vergelijken met skelet, het vormt de basis voor het creatieve uiterlijk en de functies. Zo kun je al wel door de vlakken heen klikken met werkende hyperlinkslinks, maar is dit slechts op schematische wijze omdat de grafische vormgeving er nog niet overheen ligt . Het geeft ons wel al de mogelijkheid om gezamenlijk te komen tot een goed werkend totaalconcept dat aan de basis van het grafische ontwerp ligt.

Wanneer wij een een opdracht krijgen, gaan we eerst met de klant rond tafel zitten om ideeën uit te wisselen. Uiteindelijk wordt op basis van de ideeën een interactie ontwerp samengesteld waarmee we naar de programmeurs gaan.

Dit interactie ontwerp hebben we bijvoorbeeld samen met de advocaten van Van Till gemaakt:

 
het interactie ontwerp

Het interactie ontwerp

het resultaat

het resultaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het uiteindelijke interactie ontwerp wordt samen met een uitleg en een visuele weergave gemaakt in photoshop opgestuurd naar ons kantoor in Ha noi, Vietnam. Hier wordt het als basis gebruikt door onze professionele programmeurs om een goed werkende website te gebouwen.

Wordpress website

Meer weten? Bel 030 231 23 03 of stuur een E-mail. We nodigen je graag uit op ons kantoor aan de Oudegracht in Utrecht om je wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

Rene Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om online marketingdoelen te halen.

1
×
Hoi! Kan ik je ergenst bij helpen?