Interactieve website of webshop? Bel 030 231 23 03 of mail info@debeelddenkers.nl

Vindbaar -> Conversie -> Winst

Neem contact op

uw website vindbaar maken, zo stijgen uw resultatenUw social media campagne’s en prachtige website ten spijt, het rendeert nog niet voldoende. Waar ligt dat aan? Bevat de website misschien teveel tekst en te weinig call-to-action? De presentatie valt niet op ten opzichte van de concurrentie? Wij denken pro-actief mee om uw online doelstellingen wél te halen en helpen je je website vindbaar maken op google.

Hoe doen wij dit? We maken een heldere analyse op welke manier jouw online marketing acties kunnen worden geoptimaliseerd. Dat kan soms al met kleine verbeteringen in woordkeuze of ander beeldgebruik.

 

Wij werken met jou aan het behalen van online marketingdoelen en je website vindbaar maken

Hoe? Door jouw klant in beeld te brengen en daar op in te spelen. De route die jouw klant aflegt, van het eerste zoekwoord in Google, tot het moment van klikken op bestellen, moet helder en logisch zijn. Wij bekijken met je hoe we deze route kunnen optimaliseren. Concrete acties die hier uit kunnen voortvloeien waarmee we je website vindbaar maken zijn:

  • Dat de indeling van uw website wordt logischer gemaakt, met méér focus op conversie;
  • Je website wordt aansprekender gemaakt, door het gebruiken van de juiste beelden, typografie of de website te optimaliseren voor tablet en smartphone;
  • Je belangrijkste zoekwoorden worden consequent verwerkt in de website om zo organisch (duurzaam) hoger te scoren in zoekmachine’s zoals Google;
  • Het analyseren van het gedrag van je bezoekers, met behulp van Google Analytics;
  • Het starten van een creatieve online campagne, voor een boost in de resultaten.

We kunnen je website eenmalig optimaliseren. Maar we kunnen er ook voor zorgen dat deze voortdurend up-to-date blijft. Zo blijf je de concurrentie altijd een stap voor.

Wordpress website

Meer weten? Bel 030 231 23 03 of stuur een E-mail. We nodigen je graag uit op ons kantoor aan de Oudegracht in Utrecht om je wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

Rene Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om online marketingdoelen te halen.

1
×
Hoi! Kan ik je ergenst bij helpen?