Interactieve website of webshop? Bel 030 231 23 03 of mail info@debeelddenkers.nl

WordPress website of webshop op maat?

Neem contact op

WordPress is het meest gebruikte systeem om websites op te draaien. WordPress is oorspronkelijk ontwikkeld voor weblogs, maar inmiddels is het systeem breder te gebruiken en draait naar schatting zo’n twintig procent van het hele internet op WordPress. Ook grote bedrijven als CNN en de New York Times maken gebruik van een WordPress website. En wij ontwikkelen zelf uitsluitend websites in WordPress.

Wordpress website

Waarom kiezen wij (en CNN en de New York Times) voor WordPress websites?

  • WordPress is online beschikbaar. Het is een open source-systeem dat steeds verder wordt ontwikkeld door duizenden enthousiaste programmeurs. Fouten in het systeem worden er dan ook snel uitgehaald.
  • Een WordPress website is volledig aan te passen aan jouw wensen. Op internet vind je talloze thema’s om je website naar eigen smaak in te richten. De Beelddenkers helpen je graag om je WordPress website zo te configureren, dat deze aansluit op jouw boodschap en huisstijl.
  • Het bijhouden van een WordPress website vereist weinig technische kennis. Nadat de website geconfigureerd is kun je eenvoudig nieuwe pagina’s toevoegen, oude pagina’s bewerken, etc.
  • Er zijn allerlei uitbreidingsmogelijkheden voor een WordPress website. Er is een enorm aantal plug-ins, bijvoorbeeld de Yoast plug-in die helpt bij zoekmachineoptimalisatie en plug-ins voor social media.
  • Er is online veel informatie beschikbaar over WordPress. Er is een grote online WordPress Community. Kom je er even niet uit? Stel je vraag op Twitter of een forum en binnen de kortste keren heb je een antwoord.
  • Wij gebruiken WordPress als basis. Bij voorkeur leveren wij maatwerk zodat de website echt op jouw wensen af te stemmen is. Onze programmeurs maken dit voor je!

Wil je een gebruiksvriendelijke WordPress website die volledig op jouw wensen is afgestemd? De Beelddenkers helpen je graag om een WordPress website te ontwikkelen die goed te vinden is door zoekmachines.

Wordpress website

Meer weten? Bel 030 231 23 03 of stuur een E-mail. We nodigen je graag uit op ons kantoor aan de Oudegracht in Utrecht om je wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

Rene Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om online marketingdoelen te halen.

1
×
Hoi! Kan ik je ergenst bij helpen?