Interactieve website of webshop? Bel 030 231 23 03 of mail info@debeelddenkers.nl

Harten veroveren met een beeldende website of webshop

Neem contact op

Raak jij de bezoekers van je website echt? Bezoekers kunnen zomaar weer naar een andere site zijn gevlogen. Het is dus van belang dat je je bezoeker weet vast te houden. Hoe doe je dat? Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door foto’s die iets unieks of bijzonders uitstralen. Of je schrijft een dijk van tekst, waar Tommy Wieringa nog een puntje aan kan zuigen. Maar wat altijd werkt is een heldere logische indeling, waar de details zitten in mooie buttons of een goed gekozen font. 

Het maken van de juiste keuzes in beeldgebruik, typografie en indeling is nou precies waar we bij De Beelddenkers heel enthousiast van worden! Goed toegepaste CSS3 of een mooie illustratie kan een applicatie écht maken. Wij hebben werk mogen doen voor verschillende klanten. Wat ons dat heeft geleerd, is dat er merken zijn die op de beleving zitten, waar (bewegend) beeld en typografie een belangrijke rol spelen. Voor andere merken geldt weer dat een website juist supersimpel moet ogen. Clean, helder, grote vlakken. De focus gericht op de inhoud.

Hoe gaan we voor jou ontwerpen?

Wij zoeken samen met jou naar de juiste balans van kleuren, typografie en beelden. Onze uitgangspunten zijn daarbij dat het er duidelijk en simpel uitziet op ieder device, waarbij we de smartphone als uitgangspunt nemen (mobile first). Daarnaast staat het ontwerp in dienst van conversie (duidelijke route naar contact) en vindbaarheid: een logische menustructuur of filter zodat je in zo min mogelijk klikken op de gewenste plek op de website bent.

Hoe pakken we dat in de praktijk aan? Allereerst maken wij een interactie-ontwerp, waarbij een grove indeling wordt gemaakt en we de flow van de website bepalen. Daarna gaan we ons focussen op de details, zoals de beeldkeuze, de typografie en buttons. We ontwerpen voor de PC, smartphone en tablet.

Wordpress website

Meer weten? Heel graag spar ik vrijblijvend met jou over je huidige vormgeving. Bel 030 231 23 03 of stuur een E-mail. We nodigen je graag uit op ons kantoor aan de Oudegracht in Utrecht om je wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

Rene Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om online marketingdoelen te halen.

1
×
Hoi! Kan ik je ergenst bij helpen?