De Beelddenkers is gevestigd aan de Oudegracht 179 aan de werf in Utrecht. Tegenover het wereldberoemde Kafé België en op 300 meter van de Domtoren, in een werfkelder. In de jaren 70 waren de werfkelders het mekka voor goeie krakersfeesten, nu vind je er alles van sfeervolle restaurants tot creatieve ondernemingen.

HEEFT U EEN DIGITALE UITDAGING?

De werfkelders in Utrecht, een unieke locatie

De Beelddenkers houdt sinds 2014 kantoor aan de Oudegracht in Utrecht. Naast de Dom is de Oudegracht het meest bekende stukje Utrecht. Je hebt in Utrecht van oudsher twee grachten: de Nieuwegracht waar vooral wordt gewoond en de Oudegracht, de werkgracht. Denk aan het laden en lossen van materiaal vanaf schepen. Wij vinden uniek dat er nog steeds aan de Oudegracht wordt gewerkt.

Het kantoor

Wanneer u de werfkelder binnenstapt, voelt het aan als een knusse woonkamer. Vragen die we vaak krijgen zijn: hoe zit het met het licht en het vochtgehalte. Gelukkig delen we de kelder met een architectenbureau met veel gevoel voor inrichting en binnenklimaat. Door een grote glazen pui heen kunnen we dagelijks de bootjes voorbij zien trekken. Komt u ook eens langs? Bel of mail gerust.

WhatsApp chat