UX Design

MAAK HET UW BEZOEKERS ZO MAKKELIJK MOGELIJK MET UX DESIGN

Een website die er alleen mooi uitziet is al lang niet meer genoeg. Uw bezoekers verlangen meer van uw website. Zij willen zo eenvoudig mogelijk vinden wat zij zoeken. UX Design is een vakgebied dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van de ultieme gebruikerservaring voor uw klanten.

Hebt u een UX design uitdaging voor ons? Mail of bel vrijblijvend naar rene@debeelddenkers.nl  of bel 030 231 23 03 / 06 45 60 41 97

  • Betere gebruikerservaring = meer omzet

    Hoe beter uw gebruikers de weg kunnen vinden op uw website, des te makkelijker gaan zij over tot actie. Met een goed UX design biedt u uw klanten een vlekkeloze ervaring die aansluit bij hun aankoopproces.

  • Team uit Ha Noi

Hoe komen we tot een goed Design?

UX design is een combinatie van verschillende vakgebieden. Uiteraard heeft de UX designer technische kennis. Maar de UX Designer is ook ingevoerd in de marketing van het bedrijf en kent dus de customer journey en de persona’s. Hoe zetten wij onze deskundigheid in om tot een goed ontwerp te komen?

Uw kennis, onze expertise
U weet precies wie uw doelgroep is en wat hen beweegt. U weet hoe de customer journey van de klant verloopt. Hier hebt u al uw marketing en sales op afgestemd. Wij maken de vertaalslag vanuit onze expertise naar een design dat dit alles ondersteunt.

Snel resultaat
Voor onze designs maken wij gebruik van software op basis van een drag-and-drop-systeem. Wat u ziet is wat u krijgt. Op deze manier kunnen we snel een ontwerp maken. Samen met u bekijken we de aanpassingen tijdens het proces. Wilt u weten hoe het eruitziet als we de aankoopknop links zetten in plaats van rechts? Binnen een paar seconden ziet u het resultaat.

Verder optimaliseren
Een UX design is nooit af. Bovendien kunnen er aannames in zitten die niet kloppen. Wij onderwerpen het UX design aan uitgebreide tests. Nadat we tot een definitief ontwerp zijn gekomen, helpen we u bij het verder optimaliseren van uw pagina’s.

Werken met Adobe XD

Natuurlijk hebben we alles uit de kast getrokken om onze eigen website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Het UX design voor deze website hebben we in Adobe XD gemaakt. Het ontwerp hebben we uitgebreid met ons team getest. Zo hebben we de website uiteindelijk snel kunnen bouwen.

Benieuwd hoe dat in zijn werk ging? Dat ziet u in de animatie.