Heb jij een toffe plek waar je een sfeerbeeld en soundscape voor wilt? De Beelddenkers biedt een nieuwe dienst aan onder de naam: Jouw Geluid.

Wat doet Jouw Geluid?

Jouw Geluid is ontstaan vanuit een passie naar muziek en geluid. Webdesigner René, eigenaar De Beelddenkers, en stagiaire Vera maken samen de video’s. Op verschillende plekken worden er filmpjes en geluiden opgenomen. Geluiden en filmpjes die je echt alleen op die plekken tegen komt. Denk aan het bellen van een fietsbel in een fietsenwinkel, of het opschuimen van melk in een koffietentje.

René maakt van de los opgenomen geluiden een muziekje, ofwel een soundscape. Vera bewerkt op de muziek sfeerbeelden. Het eindresultaat is een uniek sfeerbeeld en soundscape die perfect bij jouw locatie past!

Hoe gaat Jouw Geluid te werk?

René en Vera gaan te werk op locatie. Ze komen naar de locatie toe om alles op te nemen. Alles wat je kunt horen neemt René op, hij kan vanuit ieder dingetje een geluidje vinden. Vera filmt van alles, dit kan van werkende mensen of een overview van de winkel/werkplek/ruimte zijn.

Na de opnames gaat René gelijk aan de slag, hij beheert alles op het gebied van geluid. Hij beluistert alles wat hij opgenomen heeft en maakt een selectie welke hij wilt gaan gebruiken voor de soundscape. René maakt een passend muziekje en levert deze vervolgens aan Vera. Dan kan Vera aan de slag met het bewerken van de sfeerbeelden. Ze bekijkt welke filmpjes het beste de ruimte reflecteren en maakt daar een selectie van. Dan worden ze passend bij de soundscape bewerkt.

Lijkt jou dit leuk? En heb je een toffe locatie voor een soundscape? Neem dan contact op met ‘soundscaper’ René via 030 – 231 23 03 of 06 45 60 41 97.

Benieuwd naar meer? Bekijk hier de Jouw Geluid website!