webapplicatie laten maken

EEN WEBAPPLICATIE DIE NAADLOOS AANSLUIT OP UW BEDRIJFSPROCESSEN

Kunt u maar geen geschikte webapplicatie vinden voor uw bedrijf? Waarom laat u deze niet op maat maken? Dit is verrassend betaalbaar en u krijgt een applicatie die precies bij uw bedrijf past.

Wilt u een webapplicatie laten maken en zoekt u een ontwikkelaar die verder denkt dan de techniek? Laten we eens sparren. Mail of bel vrijblijvend naar rene@debeelddenkers.nl of bel 030 231 23 03 / 06 45 60 41 97.

  • Laat uw software voor u werken

    Een goede webapplicatie werkt voor u, in plaats van dat u volgens de applicatie moet werken. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden gebruiksvriendelijke webapplicaties op maat voor MKB-ers en instellingen. Zo kunt u uw klanten nog beter van dienst zijn.

  • Team uit Ha Noi

Utrechts bureau met liefde voor maatwerk webapplicaties

Voor onze webapplicaties op maat combineren wij onze Utrechtse creativiteit met het slimme programmeerwerk van ons Vietnamese team developers. Wij maken succesvolle webapplicaties volgens deze bewezen principes.

Volledig afgestemd op uw bedrijfsprocessen
Bestaande applicaties voldoen niet, anders was u niet bij ons uitgekomen. Wij doorgronden samen met u uw bedrijfsprocessen en de vraag. Zo komen wij tot een ontwerp voor een applicatie die doet wat u wilt. 

Gebruiksvriendelijk
Uw medewerkers willen hun werk zo gemakkelijk mogelijk doen. Vanuit onze ervaring met websites en webshops weten wij hoe we een applicatie zo eenvoudig mogelijk kunnen maken. Hebben uw medewerkers toch nog vragen? Geen probleem. Wij maken ook een uitgebreide handleiding.

 Overal en op alle schermen

Wij bouwen applicaties die goed werken op allerlei schermformaten. Ook de ontwikkeling van een app voor smartphone of tablet is mogelijk. Zo kunnen uw medewerkers overal en altijd bij hun gegevens.

MYBRANDPORTAL

Corinne Bouwhuijsen was op zoek naar een online bibliotheek waarin alle content van een merk verzameld is. Bestaande systemen volstonden niet.

Daarom bouwden wij in samenwerking met Ronald van Laar in Django een webapplicatie. Wij waren hierbij verantwoordelijk voor het frontend development.

Dankzij MyBrandPortal is het nu mogelijk gebruikers aan folders te koppelen. Deze gebruikers – vooral ontwerpers – kunnen vervolgens digitale assets downloaden en gebruiken voor het maken van merchandise.

Bekijk Project