Heb jij dat wel eens, zo’n ontdekking van een plek dat zó mooi, rustgevend of behaaglijk is, dat je er wel over moet vertellen? Dat je echt loopt te zoeken naar verbeteringen. Dat je zou wensen dat de koelkast op je hotelkamer de juiste prosecco zou hebben, maar dat het witte lokale wijntje nóg beter smaakt dan dat je van tevoren dacht.
Als iets zo goed is, dat je het niet kan laten om erover te vertellen. Dat is precies waar Bedrijfsvoering Experts achter de schermen aan wilt werken met jouw bedrijf. Want zo’n wow gevoel, een gevoel van welkom, daarvoor moet de bedrijfsvoering goed geregeld zijn.

Ieder bedrijf een ‘vijfsterren’ beleving

Bedrijfsvoering Experts helpt andere bedrijven hun afdelingen zo efficiënt en optimaal mogelijk in te richten. Eigenaar René den Dulk neemt daarbij de strategie, bedrijfsprocessen en de mensen achter het bedrijf onder de loupe. Bedrijfsvoering Experts analyseert en regelt dat diensten zoals communicatie, financiën en/of ICT zo optimaal mogelijk zijn ingericht.

Als inspiratie kijkt René den Dulk als ‘Hotello’ graag hoe het is georganiseerd in vijfsterren hotels. Hoe laat men een bezoeker (klant) welkom voelen? Hoe ervaart de bezoeker de hospitality (de samenwerking)? Bedrijfsvoering Experts streeft daarbij naar een optimale samenwerking achter de schermen. Door het verbeteren van zaken achter de schermen, worden de zaken voor de schermen ook beter. Dit maakt de samenwerking tussen klant en onderneming fijner. De ervaring voor klant of gebruiker wordt als het ware een ‘vijfsterren’ beleving.

Een sterk team

Bedrijfsvoering Experts werkt met een team die dezelfde achtergrond en overtuiging heeft, maar iedereen binnen het team heeft zijn of haar eigen expertise zodat iedere onderneming optimaal geholpen kan worden.

 

“Mijn passie is om de “vijfsterren beleving”, welke ik ken vanuit de hotellerie breng in de zakelijke dienstverlening.”

– René den Dulk, eigenaar Bedrijfsvoering Experts

 

Een ‘vijfsterren’ website voor bedrijfsvoering experts

De Beelddenkers heeft voor René den Dulk de corporate website gebouwd. Dit was een erg positieve ervaring volgens hem. “De Beelddenkers heeft veel van mijn vragen vakkundig opgepakt. Mijn website stond snel voor mij klaar. Alle details waren verwerkt. Het gaf een vertrouwelijk gevoel.” aldus René den Dulk over zijn ervaring met De Beelddenkers.

WordPress website bedrijfsvoering Experts

Bekijk hier de website van Bedrijfsvoering Experts.