Wordpress onderhoud

JE WORDPRESS WEBSITE SNEL EN VEILIG HOUDEN

Jouw WordPress website draait als een zonnetje. Dat wil je graag zo houden. Helaas gaat dit niet vanzelf. WordPress en plugins brengen voortdurend updates en patches uit. Vaak moet je deze wel installeren om je website veilig en functioneel te houden. Wij nemen de zorg van het onderhoud van je website of WooCommerce webshop uit handen.

Al vanaf 49 euro (excl. BTW) regelen wij dit voor je:

  • Het updaten van de core en de plugins van je website
  • Analyseren en optimaliseren van de snelheid van je WordPress website
  • Aanscherping van de beveiliging van jouw website
  • Het sturen van performance rapportages
  • Het maken back-ups

Bekijk onderhoudspakketten

  • Je website altijd up to date

    Ja kan je gerust met andere dingen bezighouden. Je website functioneert altijd goed en is altijd beschermd tegen aanvallen van buitenaf. Daar zorgen wij voor.

HOE PAKKEN WE DE ONDERHOUD WORDPRESS AAN?

Wij zorgen ervoor dat je WordPress-site altijd is bijgewerkt. Daardoor heb je meer tijd voor echt belangrijke zaken.

Updates voor WordPress
Wij installeren altijd zo snel mogelijk de laatste WordPress updates op je website of webshop. Zo ben je ervan verzekerd dat je website niet kwetsbaar is voor bekende beveiligingsproblemen.

Updates voor plugins
Ook de plugins die je gebruikt worden met grote regelmaat bijgewerkt. Wij installeren de nieuwste versies en zorgen dat de plugins optimaal blijven werken.

Helder en inzichtelijk
Wij houden altijd bij welke veranderingen wij doorvoeren aan je website. Biedt een update van WordPress of een plugin nieuwe mogelijkheden voor je website, dan informeren wij je hierover. Zo kan je je website blijven verbeteren.

Kies het WordPress-onderhoudspakket dat bij je past.

Zodat jij relaxed achterover kunt leunen. Maak voordelig kennis: de eerste twee maanden krijg je pakket Veilig & Rapportage voor 49 euro in plaats van 99 euro. Gebruik hiervoor de code #weergesmeerd

Hoe werkt het?

Wanneer je een pakket hebt gekozen, ontvang je in je mail de factuur van het maandbedrag. Graag ontvangen wij de login van je WordPress website, zodat wij de connectie kunnen maken met de software van het onderhoud. Deze informatie kan je veilig en vertrouwd sturen in aparte mailtjes, of uploaden op onze Basecamp omgeving. Je ontvangt hiervoor dan een invite. De onderhoudspakketten gelden per maand. Wil je ermee stoppen, geef dit dan drie dagen voor het einde van de maand aan. Mogen wij je website een jaar onderhouden, dan betaal je maar 11 maanden.

Veilig
49
Je bent hoofdpijn vrij
/pm
WordPress up-to-date
Plugins up-to-date
Veiligheidscan / optimalisaties
Spam comments verwijderen
Snelheidsoptimalisaties
€ 49 per maand
Abonneer!
Veilig & rapportage
99
Relax en krijg inzicht
/pm
Alles uit pakket 1
+ Analytics
+ Performance check
+ Uptime monitor
€ 99 per maand
Abonneer!
Je persoonlijke helpdesk
199
Voor geavanceerde websites of webshops
/pm
Alles uit pakket 2
+ Persoonlijke helpdesk
+ Premium plugins t.w.v. 299,-
+ Dedicated VPS​ hosting
+ Staging omgeving
€ 199 per maand
Abonneer!

Wie houden jouw website of webshop in de lucht?

René Voorberg

Eigenaar van internetbureau De Beelddenkers. Voor meer dan 75 klanten heb ik met mijn bureau het MKB+ mogen bedienen bij het bouwen van maatwerk WordPress websites en onderhoud WordPress voor websites.

Achtergrondinformatie over mij vind je hier

Roald Schaap

Bevlogen en betrokken, dat is wat Roald typeert. Roald is eigenaar van Kite Media, een bureau dat opmerkelijke campagnes ontwikkelt.

Achtergrond informatie over mij vind je hier:

WELKE WEBSITE ONDERHOUDEN WE BIJVOORBEELD?

De Vereniging Nederlandse Riviergemeenten (VNR) is een netwerk van alle gemeenten in Nederland die aan een grote rivier liggen. De gemeenten binnen het netwerk wisselen kennis uit en vormen standpunten over actuele onderwerpen rondom de rivieren.

Wij onderhouden de website van de VNR en zorgen ervoor dat deze up-to-date blijft. We voeren voortdurend verbeteringen door om de website veilig te houden. Naast technische aanpassingen voegen wij ook regelmatig nieuwe content toe, zoals nieuwsitems.

Klik hier om naar de website van de VNR gemeenten te gaan.