Wordpress onderhoud

ONDERHOUD VAN WORDPRESS

Uw WordPress website draait als een zonnetje. Dat wilt u graag zo houden. Helaas gaat dit niet vanzelf. WordPress en plugins brengen voortdurend updates en patches uit. Vaak moet u deze wel installeren om uw website veilig en functioneel te houden. Wij nemen de zorg van het onderhoud van uw website uit handen. Zo blijft uw website goed werken en kunt u zich richten op uw klanten.

Wilt u het onderhoud van uw WordPress website uit handen geven? Mail of bel vrijblijvend naar rene@debeelddenkers.nl  of bel 030 231 23 03 / 06 45 60 41 97

  • Uw website altijd up to date

    U kunt zich gerust met andere dingen bezighouden. Uw website functioneert altijd goed en is altijd beschermd tegen aanvallen van buitenaf. Daar zorgen wij voor.

  • Team uit Ha Noi

HET ONDERHOUD VAN UW WORDPRESS-SITE IN DESKUNDIGE HANDEN

Wij zorgen ervoor dat uw WordPress-site altijd is bijgewerkt. Daardoor hebt u meer tijd voor echt belangrijke zaken.

Updates voor WordPress
Wij installeren altijd zo snel mogelijk de laatste WordPress updates op uw website. Zo bent u ervan verzekerd dat uw website niet kwetsbaar is voor bekende beveiligingsproblemen.

Updates voor plugins
Ook de plugins die u gebruikt worden met grote regelmaat bijgewerkt. Wij installeren de nieuwste versies en zorgen dat de plugins optimaal blijven werken.

Helder en inzichtelijk
Wij houden altijd bij welke veranderingen wij doorvoeren aan uw website. Biedt een update van WordPress of een plugin nieuwe mogelijkheden voor uw website, dan informeren wij u hierover. Zo kunt u uw website blijven verbeteren.

WORDPRESS ONDERHOUD

De Vereniging Nederlandse Riviergemeenten (VNR) is een netwerk van alle gemeenten in Nederland die aan een grote rivier liggen. De gemeenten binnen het netwerk wisselen kennis uit en vormen standpunten over actuele onderwerpen rondom de rivieren.

Wij onderhouden de website van de VNR en zorgen ervoor dat deze up-to-date blijft. We voeren voortdurend verbeteringen door om de website veilig te houden. Naast technische aanpassingen voegen wij ook regelmatig nieuwe content toe, zoals nieuwsitems.

Klik hier om naar de website van de VNR gemeenten te gaan.

René Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om
online marketingdoelen te halen.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

HEEFT U EEN DIGITALE UITDAGING?

WhatsApp chat