Verhalen online verbeelden

Uw website of webwinkel vormt de basis voor al uw online activiteiten. De Beelddenkers is een Internetbureau uit Utrecht en helpt ondernemers en organisaties om hun bedrijfsverhaal online te verbeelden. U neemt uw bezoeker mee in uw verhaal en zorgt ervoor dat u hen bindt. Bij het ontwikkelen van een website of webwinkel zoeken wij de balans tussen vijf  belangrijke onderdelen.

De Beelddenkers, liefde voor Maatwerk WordPress en Magento

Visie internetbureau De Beelddenkers

Ontwerp

Een mooie website is niet altijd een effectieve website. Wij baseren onze ontwerpen dan ook op de doelen die u wilt bereiken. Vervolgens redeneren we vanuit het aankoopproces van de bezoekers – de customer journey. U heeft hen immers nodig om uw doelen te bereiken.

Vindbaarheid

De concurrentie met andere bedrijven vindt tegenwoordig voor een groot deel plaats binnen de zoekmachines. Wij bouwen uw website zodanig dat uw website goed geïndexeerd kan worden door zoekmachines en dus makkelijk gevonden wordt door uw doelgroep.

  • Magento en WordPress op maat. Vindbaar en helder.

    Conversie


    Uiteindelijk wilt u dat de bezoekers van uw website uw product kopen of contact met u opnemen. Wij maken gebruik van bewezen technieken en slimme tests om uw landingspagina’s steeds beter te laten converteren.

  • Hoe maakt u uw webshop tot een succes?

    Techniek


    Wij zijn specialist in de open source systemen van Magento en WordPress. De keuze voor deze Open Source systemen betekent ook dat u de volledige controle heeft over het beheer van uw site of shop. Sterker nog, als u dat wilt kunt u een andere programmeur inschakelen om verder te bouwen.

Inhoud

Uiteindelijk willen wij uw bedrijfsverhaal vertellen. Hiervoor gebruiken we de woorden en beelden die bij uw bedrijf passen. Dit concept werken we verder uit. Dit doen we samen met u of met een van onze vaste partners, zoals een fotograaf of tekstschrijver.

Onze werkwijze

Uw website of webwinkel is geen doel op zich, het is een middel om de doelen van uw bedrijf te bereiken. U wilt meer omzet of meer mensen bereiken. Wij zijn creatieve meedenkers. Wij denken met u mee vanuit uw doelen, maar schromen ook niet om af en toe eens een kritische vraag te stellen.

Tegelijkertijd weten wij dat uw website of -winkel geen eiland is. Het is een onderdeel van uw bedrijf. Bezoekers komen bij u via social media, advertenties of andere media. Een verkoop in een webwinkel leidt tot talloze acties achter de schermen. De website of webwinkel is onderdeel van dit geheel en staat in verbinding met de binnen- en buitenwereld.

Als eerste maken wij een interactie-ontwerp waarin wij duidelijk laten zien hoe de website eruit komt te zien. Als u tevreden bent met het concept, bouwen we in een aantal stappen uw website of webshop. Het resultaat is een duidelijke website of webwinkel waar wij duidelijk laten zien wie u bent, wat u doet en waarom.

Vanuit onze werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht organiseren wij het klantcontact. Het echte programmeerwerk wordt gedaan door onze collega’s in Vietnam. In ons team van zeven programmeurs hebben wij verschillende expertises, zoals frontend en backend developers en testers. Steeds vaker werken onze klanten direct samen met onze programmeurs.

Wat vindt de klant?

Bedvisie Bedden

Wow, dat heb je snel voor elkaar. Dat had ik niet verwacht!

Daniel van Zundert
Bedvisie Bedden Amsterdam

Wie zijn de Beelddenkers.

De man achter De Beelddenkers is René Voorberg (1983). Nadat hij zijn opleiding Communicatie heeft afgerond in 2008, werkte hij een tijdje voor verschillende marketing- en internetbureaus. Ondertussen kriebelde het ondernemerschap en deed hij van tijd tot tijd freelance klussen als grafisch ontwerper.

In 2011 stortte René zich volledig op de Beelddenkers. Langzaamaan verschoof de focus van het grafisch ontwerp naar het internet. Door de jaren heen hebben de Beelddenkers meer dan 75 projecten gedaan op het gebied van websites, webshops en applicaties.

Door de jaren heen heeft René een betrouwbaar team om zich heen gebouwd. Niet alleen beschikt hij over een team van zeven programmeurs in Vietnam. René beschikt over een uitgebreid netwerk met andere specialisten, zoals fotografen, tekstschrijvers en SEO-specialisten.