Magento 2 webshop laten bouwen.

MAAK UW MAGENTO 2 WEBSHOP BETER MET ONZE EXTENSIES

De combinatie van Magento met een snelle server levert een onverslaanbaar snelle website op. Door extensies te gebruiken, kunt u uw webshop bovendien helemaal naar wens inrichten. Het is dan ook niet voor niets dat ongeveer een derde van de webshops wereldwijd gebruikmaakt van Magento.

Onze ervaren programmeurs hebben tientallen extensies voor Magento ontwikkeld. Klik hier voor ons ruime aanbod.

Onze ervaren programmeurs hebben tientallen extensies voor Magento ontwikkeld. Klik hier voor ons ruime aanbod. Hebt u specifieke wensen? Wij maken ook extensies op maat.

Bent u op zoek naar een programmeur voor uw Magento webshop? Mail dan naar rene@debeelddenkers.nl of bel 030 231 23 03 / 06 45 60 41 97.

  • Voor iedere vraag een extensie

    Wij hebben al meer dan veertig verschillende Magento 2 extensies ontwikkeld. Staat uw extensie er niet bij? Dan bouwen we deze op maat. Of u werkt rechtstreeks met een van onze programmeurs aan een extensie die precies aan uw wensen voldoet.

     

Maak uw Magento webshop precies zoals u dat wilt

U kunt uw Magento webwinkel precies zo maken als u zelf wilt. De vraag is alleen hoe u dat doet? Kiest u voor een van onze kant-en-klare extensies of wilt u maatwerk? Dit zijn de mogelijkheden:

 Gebruik onze standaardextensies
Hoe uitgebreid Magento ook is, sommige belangrijke functies zitten er niet standaard in. Wij hebben meer dan veertig extensies die u eenvoudig in uw eigen webwinkel installeert. Heeft u hulp nodig bij de installatie of configuratie? Dan helpen wij u graag.

Een extensie op maat
Wilt u een bijzondere functionaliteit waar nog nooit iemand aan heeft gedacht? Of sluiten de bestaande extensies niet helemaal aan bij uw branche? Geen probleem. Onze programmeurs staan klaar om Magento extensies op maat te maken.

Schakel een van onze programmeurs in
Wij werken samen met een team van zeven bedreven programmeurs in Vietnam. U kunt hen inschakelen bij het bouwen van uw eigen Magento extensies tegen een voordelig tarief. Wij geven u praktische tips zodat u het maximale uit deze internationale samenwerking haalt.

CASE: E-FFECT, MAGENTO 2 SPECIALIST

Een deel van de programmeurs uit ons team is gespecialiseerd in Magento. Daarom hebben we twee jaar geleden bedacht om programmeurs voor een betaalbaar tarief van 50 euro per uur te koppelen aan Nederlandse ondernemers met een Magento webshop. Onze programmeurs worden ingezet voor support, ontwikkeling op maat of de migratie van Magento 1 naar Magento 2.

Ook hebben wij een webshop gebouwd waarin wij laten zien wat er allemaal mogelijk is. Zo zijn er in de bibliotheek van E-ffect ruim 40 extensies voor Magento 2 beschikbaar. U kunt hier ook bekijken welke bedrijven wij al naar tevredenheid hebben geholpen.

Ga naar e-ffect

René Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om
online marketingdoelen te halen.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

HEEFT U EEN DIGITALE UITDAGING?