Interactieve website of webshop? Bel 030 231 23 03 of mail info@debeelddenkers.nl

Magento extensies

Neem contact op

Begin 2016 telde Nederland meer dan 30.000 pure webwinkels (zonder winkelpand). Als we winkels met winkelpanden en buitenlandse webwinkels mee zouden tellen, wordt dit aantal alleen maar hoger. Daar komt ook nog bij dat reusachtige webwinkels zoals bol.com, wehkamp, amazon en ali-express ook maar voor één tellen. Kortom; concurrentie is alom aanwezig. Dat is begrijpelijk want de winst van webwinkels stijgt ook ieder jaar. De succesvolste webwinkels zijn niet per sé degenen die de laagste prijzen aanbieden. Maar degenen die snel, mooi, gebruiksvriendelijk en goed geadverteerd zijn. 

magento extensies

Laat je producten bijvoorbeeld georganiseerd zien met de zoekfilter extensie (links op foto)

Magento extensies

Gelukkig is het met Magento makkelijk om aan deze eisen te voldoen. Via Magento extensies kunnen er toevoegingen worden gedaan die jouw website net dat beetje extra geven om de concurrentie voor te blijven. Veel van deze extensies zijn te vinden op www.AllesvoorMagento.nl

 

 

 

 

Wordpress website

Meer weten? Bel 030 231 23 03 of stuur een E-mail. We nodigen je graag uit op ons kantoor aan de Oudegracht in Utrecht om je wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

Rene Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om online marketingdoelen te halen.

1
×
Hoi! Kan ik je ergenst bij helpen?