Magento webshop bouwen?

EEN WEBSHOP MET VEEL PRODUCTEN? GA VOOR MAGENTO 2

Heeft u serieuze plannen met uw webshop? Kies dan voor het open source systeem van Magento. Wij geven u een aantal redenen:

  1. Magento is een open source systeem, dat betekent dat u niet afhankelijk bent van één bureau of programmeur. Er zijn anderen die kunnen doorontwikkelen mocht het zover komen;
  2. Magento is als e-commerce first platform meer solide en veilig dan bijvoorbeeld WooCommerce. Met WooCommerce staat je shop snel, maar je betaald vervolgens wel voor iedere toevoeging (plugins) omdat WooCommerce van zichzelf niet zo uitgebreid is. Magento is omvangrijker en heeft al een heleboel e-commerce functionaliteiten in zich, zoals geavanceerde filtering, configurabele producten, rapportage mogelijkheden, en voorbereid op koppelingen met een boekhoudsysteem;
  3. Met Magento is het eenvoudiger om een multistore omgeving op te zetten. Beheer alle storeviews in één backend. Zet bijvoorbeeld eenvoudiger een shop op voor meerdere landen of met een ander productaanbod;
  4. Magento is op termijn betaalbaarder. De initiële investering van een Magento webshop is aan de start hoger, vanaf 6000 euro. Maar je hebt daarna niet meer te maken met maandelijkse licentiekosten.

Overweegt u een webshop te starten of uw huidige een upgrade te geven? Bel dan vrijblijvend met René Voorberg via 030 231 23 03 of 06 45 60 41 97. Ik denk graag met u mee.

  • Wij zijn Magento specialist

    Overweegt u een webshop te starten? Of uw huidige webshop een upgrade te geven? Bel dan vrijblijvend met René Voorberg via 030 231 23 03 of 06 45 60 41 97. Ik denk graag met u mee.

Laat uw webshop in Magento bouwen

Waarom is de ene webshop wel succesvol en de andere niet? Wij geloven dat de volgende principes het verschil maken.

Open Source Systeem
Wij raden Magento 2 aan voor uw webshop. Magento is volledig open source. Dit betekent dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Als u het kunt verzinnen, kunnen onze programmeurs het maken. Open source heeft nog een ander belangrijk voordeel. Alle code is volledig aanpasbaar en u kunt zonder problemen een andere programmeur inschakelen als dat nodig is.

Uw webshop vormt de basis van uw onderneming
Uw webshop staat niet op zichzelf, het is de kern van uw onderneming. Wij maken de verbinding met alle onderdelen van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw producten zichtbaar worden op social media of op kanalen als beslist.nl en Google Shopping. Tegelijkertijd sluit uw webshop naadloos aan op de systemen in uw backoffice, zoals uw boekhoudsoftware, voorraadsysteem of bezorgdienst.

Gebruiksgemak
U wilt uw klanten een zo goed mogelijke shopervaring bieden. Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers een naadloze gebruikservaring hebben. Tegelijkertijd maken we optimaal gebruik van alle mogelijkheden voor cross- of upselling.

CASE: BIKEWEAROUTLET, ÉÉN VAN DE GROOTSTE ONLINE WINKEL IN FIETSKLEDING

In samenwerking met Sander Israel van Ditailter mochten we de nieuwe webshop van Bikewear Outlet ontwikkelen. Deze webshop met ruim 100 artikelen aan shirts, broekjes, brillen en sokken bevat een geavanceerd filtering-systeem. Selecteer een product op kleur en maat en je ziet meteen of deze in voorraad is of niet.

Middels een feed worden producten in de backend ingeladen, zodat er eenvoudig een wisselend aanbod kan worden getoond. Om echt resultaten te halen zijn verdere marketingacties ook nodig, zoals het versturen van nieuwsbrieven en social media campagnes. Mocht je een koppeling willen maken met Beslist of Google shopping, ook daarmee hebben we ervaring.
Bekijk Project

Magento webshop

René Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om
online marketingdoelen te halen.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

HEEFT U EEN DIGITALE UITDAGING?