Gehacked, bel ons zo snel mogelijk! 06-45 60 41 97 | Migreren naar Magento 2

Migreren van Magento 1 naar Magento 2 zonder hoofdpijn

Begin 2020 stopt Magento haar support op Magento 1. Nu rijst bij u wellicht de vraag, ga ik updaten of kies ik voor een andere oplossing voor mijn webwinkel? Het is ons doel om de migratie van uw Magento 1 webshop naar Magento 2 zo soepel mogelijk te laten verlopen. We hebben al diverse Magento 2 webshops mogen updaten of migreren, dus wij kennen de te nemen hobbels.

Hoe pakken wij de migratie aan?
Op een beveiligde omgeving vernieuwen wij uw thema, de extensies en migreren de content (orders, klanten, producten, omschrijvingen). Nadat u hebt getest en tevreden bent, wordt de webshop live gezet. Migreren van uw Magento 1 webshop naar Magento 2 is zeker een klus, maar wij zullen een realistische inschatting maken van de kosten, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Meer weten? Bel gerust eens naar René Voorberg via 030 231 23 03 of 06 45 60 41 97. Mailen kan naar rene@debeelddenkers.nl.

Hoe pakken wij de migratie aan?

Wellicht ziet u op tegen de migratie van uw webshop. Het is onze taak om systematisch uw webshop te vernieuwen zonder dat u of de klant er last van heeft. Hoe pakken we dit aan?

Testomgeving inrichten
De eerste stap die we nemen is het inrichten van een testomgeving. Hierop installeren we de nieuwste versie van Magento 2.

Thema en extensie’s updaten
Uw thema zal worden herbouwd. Meteen een mooi moment om te kijken wat er verbeterd kan worden wat betreft de gebruiksvriendelijkheid. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en bouwen van webshops, dus wij komen met concrete voorstellen voor het verbeteren van us shop.

Content migreren en live zetten
Middels een tool migreren wij uw orders, klantaccounts, producten, reviews en beschrijvingen. Wij testen of alles nog netjes staat binnen de nieuwe omgeving. Testen is dus hierbij een zeer belangrijk onderdeel. Na een zorgvuldige test en een go van u, zetten wij de vernieuwde webshop live. U bent weer toekomst-proof!

CASE: BEDVISIE BEDDEN

Bedvisie bedden in Amsterdam heeft een showroom met bedden, boxsprings, kussens en bedbodems van gerenommeerde merken. Naast de showroom speelt de webshop een belangrijke rol. Vooral bij de verkoop van accessoires, zoals bijvoorbeeld hoofdkussens en dekbedden.

Daarnaast komt het voor dat klanten zich oriënteren in de showroom en vervolgens de aankoop doen via de webshop. Bij hoogwaardige merken hoort een passende uitstraling. We hebben daarom in het ontwerp geprobeerd klasse te creëren door eenvoud.

Bekijk Project

Magento webshop | Migreren naar Magento 2