Magento webshop bouwen?

ALLES EN IEDEREEN HEEFT OP ZIJN TIJD EEN BEETJE ONDERHOUD NODIG

Updaten is vervelend, er is een kans dat dingen (tijdelijk) niet goed staan. Wij willen het proces van onderhoud zo soepel en pijnloos mogelijk laten verlopen. Heeft u een webshop in WooCommerce, dan heeft u al regelmatig te maken gehad met updates. Hetzelfde geldt voor Magento 2 met haar patches. Waarom vinden updates plaats? Vaak vanwege de veiligheid, verbeteringen in de backend en bugfixes. Updaten hoeft niet altijd, maar het kan wel zijn dat bepaalde plugins of extensies om nieuwere versies vragen.

Om pijnloos mee te gaan raden wij u toch aan om tweemaal per jaar een upgrade uit te voeren. Dat voorkomt dat u op enig moment een hele grote update moet uitvoeren, waarbij de helft stuk gaat, omdat alles zoveel is veranderd.

Meer informatie? Bel gerust naar René Voorberg via 030 231 23 03 / 06 45 60 41 97. Of mail naar rene@debeelddenkers.nl

Laat uw webshop in Magento bouwen

Waarom is de ene webshop wel succesvol en de andere niet? Wij geloven dat de volgende principes het verschil maken.

Opensourcesysteem
Wij raden Magento 2 aan voor uw webshop. Magento is volledig open source. Dit betekent dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Als u het kunt verzinnen, kunnen onze programmeurs het maken. Open source heeft nog een ander belangrijk voordeel. Alle code is volledig aanpasbaar en u kunt zonder problemen een andere programmeur inschakelen als dat nodig is.

Uw webshop vormt de basis van uw onderneming
Uw webshop staat niet op zichzelf, het is de kern van uw onderneming. Wij maken de verbinding met alle onderdelen van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw producten zichtbaar worden op social media of op kanalen als beslist.nl en Google Shopping. Tegelijkertijd sluit uw webshop naadloos aan op de systemen in uw backoffice, zoals uw boekhoudsoftware, voorraadsysteem of bezorgdienst.

Gebruiksgemak
U wilt uw klanten een zo goed mogelijke shopervaring bieden. Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers een naadloze gebruikservaring hebben. Tegelijkertijd maken we optimaal gebruik van alle mogelijkheden voor cross- of upselling.

CASE: BEDVISIE BEDDEN

Bedvisie bedden in Amsterdam heeft een showroom met bedden, boxsprings, kussens en bedbodems van gerenommeerde merken. Naast de showroom speelt de webshop een belangrijke rol. Vooral bij de verkoop van accessoires, zoals bijvoorbeeld hoofdkussens en dekbedden.

Daarnaast komt het voor dat klanten zich oriënteren in de showroom en vervolgens de aankoop doen via de webshop. Bij hoogwaardige merken hoort een passende uitstraling. We hebben daarom in het ontwerp geprobeerd klasse te creëren door eenvoud.

Bekijk Project

Magento webshop

René Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om
online marketingdoelen te halen.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

HEEFT U EEN DIGITALE UITDAGING?