René Voorberg

Hands-on webverbeteraar voor het MKB

Analyseren > Testen > Optimaliseren > Evalueren


Huur me in als webverbeteraar

Als ondernemer ben je druk met inkopen, verkopen, netwerken, inspireren, brandjes blussen, boekhouden, acquisitie, onderhandelen en ga zo maar door. Online marketing staat ook op je agenda. Ooit deed je een serieuze investering voor het bouwen van een mooie website of webshop. Die staat er nu en mensen weten je online te vinden en doen aanvragen. Maar juist omdat je het zo druk hebt met ondernemen, hangt je site of shop er soms wat verlaten bij. Je hebt het idee dat er online meer resultaten vallen te behalen, maar je hebt er niet de tijd voor.

René Voorberg,
hands-on webverbeteraar voor het MKB.

rene@debeelddenkers.nl
030 231 23 03
06 45 60 41 97

Mijn naam is René Voorberg en als hands-on online communicatieprofessional wil ik je praktisch bijstaan bij de online promotie van je bedrijf. De afgelopen 10 jaar heb ik met mijn bureau De Beelddenkers meer dan 75 organisaties mogen ondersteunen bij het online verbeelden van bedrijfsverhalen. Dit leverde hen mooie omzetten en naamsbekendheid op.

Bekijk hier voorbeelden.

Op welke manier ondersteun ik jou bij de online marketing?

  • We bekijken hoe je op dit moment je bedrijf online promoot. Wat gaat er goed? Hoe vindt men je bedrijf nu en hoe kan je daarop inspelen en zorgen voor een betere vindbaarheid? Samen met jou wil ik drie punten opstellen waaraan we concreet gaan werken. Denk aan het maken van een promotie-pagina, de routing in je website optimaliseren, je site updaten naar de laatste versie voor een betere snelheid en veiligheid of je marketing automatiseren.
  • Het aantal uur wordt van tevoren besproken en vastgelegd, dus achteraf geen verassingen bij de factuur.
  • Ik beschik over een goed netwerk van professionals in andere disciplines, zoals fotografen, videomakers, tekstschrijvers. Deze kunnen worden voorgesteld wanneer het nodig is.
  • De adviezen die ik geef kunnen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd, omdat ik werk met een aantal developers.
Ben jij op zoek naar een hands-on webverbeteraar met kennis over (online) communicatie die door ervaring en doen geleerd heeft? Laten we dan zoomen, meeten, appen, bellen of een bakje doen.

Bel me via 030 231 23 03 / 06 45 60 41 97 of stuur een mail naar rene@debeelddenkers.nl.

Graag tot binnenkort!

Groetjes,
René

Je vindt online marketing belangrijk, maar hebt niet de tijd, ruimte of middelen om dit zelf te doen of iemand voor aan te nemen.

Als hands-on webverbeteraar kan ik je dan bijspringen.

Hier wil ik met je aan werken

De belangrijkste zoekwoorden worden consequent in de website of webshop verwerkt. De titels en beschrijvingen worden nagekeken en geoptimaliseerd.

Doel: Optimale vindbaarheid.

Bezoekers haken af door een trage website of webshop. Er wordt gekeken naar mogelijke oorzaken. We bekijken eventuele updates, caching, verkleinen van afbeeldingen.

Doel: Een snelle en veilige website of webshop.

Sluit je website (nog) aan bij de visie? Zijn er aanpassingen nodig? Samen kijken we naar mogelijke verbeterpunten. Met een in-house developer kunnen we zaken doorvoeren. Bij onvoldoende specialistische expertise wordt iemand uit het netwerk ingezet.

Doel: De visie helder verbeeld.

De PC verliest terrein aan mobiele apparaten qua bezoekersaantallen. Het kan zijn dat je website of webshop hiervoor geoptimaliseerd moet worden.

Doel: Optimaal zichtbaar op ieder device.

Bind je voldoende en de juiste mensen aan je bedrijf via online kanalen? Aan de hand van Google analytics of heatmaps kunnen we dit analyseren en optimaliseren.

Doel: De juiste boodschap voor het juiste publiek.

Converteert je website of webshop voldoende? Indien gewenst, hoe kunnen we een aankoop of aanvraag zo laagdrempelig mogelijk maken?

Doel: Interactie bevorderen.

Helder over tarieven

  1. Het uurtarief bedraagt € 75,- (ex BTW). Eventuele reiskosten, € 0,28 per kilometer.
  2. Het kennismakingsgesprek is gratis.
  3. Voorafgaand worden afspraken gemaakt over de uren en activiteiten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
  1. Dit zal je mij niet horen zeggen: "Gegarandeerd op één in Google". Of "30 procent meer sales.". Je weet namelijk van tevoren nooit precies het rendement. We spreken acties af die zorgen voor de meeste online impact en werken daar aan.

Martijn Nanninga - Singing Factory

professionele club: kennis van zaken, snel, pikken alle details op, heldere communicatie, doen wat ze beloven en soms zelfs méér. Aanrader. Martijn Nanninga - Singing Factory

Paul Voogsgerd - Communicabel

René en ik werken veel samen voor een gezamenlijke opdrachtgever. En met plezier. René is aanstekelijk enthousiast en tomeloos creatief. Hij denkt mee en vaak net een stap (of een paar stappen) verder. En dan ook nog altijd goed bereikbaar. Dat is heel fijn samenwerken! Paul Voogsgerd - Communicabel

Daniël van Zundert - Bedvisie Bedden

Wat een top-bedrijf. We zijn waanzinnig blij met onze nieuwe webshop. Vooral contact gehad met Rene Voorberg. Hij is duidelijk, open en heeft zeer veel verstand van zaken. Elke vraag die wij hadden werd meteen opgepikt en behandeld. Of ze hadden het al voorzien. Je wordt elke dag op de hoogte gebracht van de vorderingen. En wat vooral prettig is, is dat er niet zomaar een webshop wordt opgeleverd en dan is het klaar. Elk detail wordt gecontroleerd en nagelopen totdat het perfect is. Een aanrader als je op zoek bent naar een zeer professioneel en prettig bedrijf voor je webshop! Daniël van Zundert - Bedvisie Bedden

{"video_yurl":"true"}

Opdrachtgevers

030 231 23 03