Wordpress website laten maken?

UW WEBSITE, HET BRANDPUNT VAN UW ONLINE MARKETING

Hoe blijf je op het netvlies hangen? Juist! Door online zichtbaarheid. Wij ondersteunen u daarbij met raad en daad. Al zo’n 10 jaar ondersteunen we ondernemers praktisch en met advies rond de online verkoop.

Waar kunt u aan het denken? Soms gaat dit om uit de brand helpen: een webshop is gehacked of om het vermarkten van een dienst of product: we bouwden de website, webshop of bedachten een campagne een online campagne via Instagram of Facebook, automation na het invullen van een formulier.

Zoekt u een WordPress websitebouwer die verder denkt dan de techniek? Laten we eens sparren. Mail of bel vrijblijvend naar rene@debeelddenkers.nl of bel 030 231 23 03 / 06 45 60 41 97.

  • Uitblinken in eenvoud

    Wij helpen u om uw bedrijfsverhaal helder te verbeelden, maar wel op een manier die bij uw organisatie past. Onze filosofie hierbij is ‘less is more’. In een eenvoudig ontwerp vallen de belangrijke details duidelijk op.

Utrechts bureau met liefde voor maatwerk websites en webshops

Wij maken uw website tot een succes door onze Utrechtse creativiteit te combineren met het slimme programmeerwerk van ons Vietnamese ontwikkelteam. Wij maken uw website volgens deze bewezen principes:

De basis voor uw online aanwezigheid
Uw website vormt de basis voor uw online aanwezigheid. Potentiële klanten komen op verschillende manieren op uw website terecht. Wij zorgen ervoor dat uw website zo werkt dat klanten zo snel mogelijk vinden wat zij zoeken.

Gebouwd om gevonden te worden
Zoekmachines zijn een belangrijke bron van traffic. Wij zorgen er daarom voor dat uw website goed vindbaar is. Dit betekent dat uw website razendsnel is en makkelijk te indexeren is voor de zoekmachines.

Compatibel met smartphones
Steeds meer bezoekers gebruiken mobiele apparaten. Het is dan ook van groot belang dat gebruikers op een kleine smartphone eenvoudig door uw website kunnen navigeren. Tegelijkertijd zorgen we er natuurlijk voor dat uw website er ook fantastisch uitziet op een groot scherm.

ZELFSTANDIGEN BOUW

Zelfstandigen Bouw is een belangenorganisatie voor zzp’ers in de bouw. De organisatie maakt zich onder meer sterk voor zaken als pensioen en behoorlijke uurtarieven voor vakmensen.

Online communicatie is daarbij een belangrijke tool om de 10.000 leden op de hoogte te houden.

De Beelddenkers is trots dat het zowel de vorige als deze corporate website mocht ontwikkelen.

Bekijk project

Zelfstandige bouw project