Woocommerce onderhoud

ONDERHOUD VAN WOOCOMMERCE

Uw WooCommerce webshop is nooit af. Zelfs als u zelf even geen wijzigingen plant, dan ontkomt u er niet aan. Er komen patches en updates voor WooCommerce of voor de plugins die u gebruikt. U wilt uiteraard dat uw webshop goed blijft functioneren.

Wij helpen ondernemers als u met het up to date houden en onderhouden van uw webshop. Wij zorgen ervoor dat uw webshop na iedere update weer precies net zo goed (of beter) werkt als voorheen.

Uw WooCommerce onderhoud uit handen geven? Mail of bel vrijblijvend naar rene@debeelddenkers.nl of bel 030 231 23 03 / 06 45 60 41 97.

  • UW WOOCOMMERCE WEBSHOP ALTIJD UP-TO-DATE

    Wij nemen het volledige WooCommerce onderhoud voor uw uit handen. Op deze manier werkt uw pagina goed na iedere update en bent u er van verzekerd dat uw webshop goed beveiligd is.

HET ONDERHOUD VAN UW WOOCOMMERCE WEBSHOP IN DESKUNDIGE HANDEN

Laat het onderhoud van WooCommerce aan ons over en uw webshop is altijd in topconditie. En u kunt zich richten op andere zaken.

 Updates voor WooCommerce

WooCommerce brengt regelmatig nieuwe updates uit. Wij installeren deze nieuwe updates zo snel mogelijk. Op deze manier is de beveiliging van uw webshop altijd up-to-date. Bovendien hebt u als eerste toegang tot de nieuwste features.

Updates voor plugins
Wij houden u op de hoogte van alles wat wij doen. Daarnaast laten wij het u weten als er nieuwe functies beschikbaar zijn voor WooCommerce en plugins. Zo kunt u eenvoudig bepalen of en hoe u uw webshop verder wilt verbeteren.

Helder en inzichtelijk
Wij houden nauwkeurig iedere update voor uw bij. Daarnaast laten wij het u weten als er nieuwe features in WooCommerce of plugins zitten. Zo kunt u eenvoudig bepalen of en hoe u uw webwinkel verder wilt verbeteren.

Onderhoud van WooCommerce

Zelfstandigen Bouw is een belangenorganisatie voor zzp’ers in de bouw. De organisatie maakt zich onder meer sterk voor zaken als pensioen en behoorlijke uurtarieven voor vakmensen.

Zelfstandigen Bouw biedt haar leden goedkope verzekeringen, ondernemers advies en andere vormen van bijstand. Wij ontwikkelen en onderhouden de webshop waarin de leden deze diensten kunnen aanschaffen.