Webwinkel in Woocommerce

ONLINE VERKOPEN MET UW EIGEN WEBSHOP

U heeft het al een tijdje in uw hoofd, wat als ik voor mezelf zou beginnen, of u heeft een ergens een mooie voorraad van producten. Wij ondersteunen u met raad en daad om effectief online te verkopen. Natuurlijk helpen wij u met een webshop om maat de lucht in. Compleet met payment gateway (Ideal), hosting en url.

Wilt u een offerte voor een maatwerk WooCommerce webshop met de laatste slimmigheden aan boord? Bel gerust een naar René Voorberg via 030 231 23 03 of 06 45 60 41 97.

  • Wij zijn WooCommerce specialist

    Ons team van zeven programmeurs in Vietnam is gespecialiseerd in het bouwen van webshops met WooCommerce. Wij combineren hun slimme programmeerwerk met onze Utrechtse creativiteit.

BOUW UW WEBSHOP MET WOOCOMMERCE

Waarom is de ene webshop wel succesvol en de andere niet? Wij geloven dat de volgende principes het verschil maken.

Opensourcesysteem
WooCommerce is een plugin voor WordPress. Dit betekent dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Alles wat u wilt, kunnen wij voor u maken. Het open source karakter betekent ook dat u alle code kunt controleren. Ook kunt u altijd een andere programmeur inschakelen om uw WooCommerce webshop verder te ontwikkelen.

Uw webshop vormt de basis van uw onderneming
Uw webshop is de kern van uw bedrijf. Wij maken niet alleen de webshop, maar zorgen ook voor de verbindingen met andere onderdelen van uw bedrijf. Naar buiten maken we de verbinding met social media, affiliatekanalen en betaalproviders. Intern maken we de verbinding met uw boekhoudsoftware, kassasysteem of bezorgdienst.

 Gebruiksgemak
U wilt uw klanten een naadloze shopervaring bieden. Tegelijkertijd wilt u optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden voor cross- of upselling. Op basis van onze jarenlange ervaring en bewezen principes ontwikkelen wij een vloeiend aankoopproces voor de klant.

ZELFSTANDIGEN BOUW

Zelfstandigen Bouw is een belangenorganisatie voor zzp’ers in de bouw. De organisatie maakt zich onder meer sterk voor zaken als pensioen en behoorlijke uurtarieven voor vakmensen.

Zelfstandigen Bouw biedt haar leden goedkope verzekeringen, ondernemers advies en andere vormen van bijstand. Wij ontwikkelen en onderhouden de webshop waarin de leden deze diensten kunnen aanschaffen.

Bekijk Project