Webwinkel in Woocommerce

Webshop met WooCommerce

Met WooCommerce kunt u eenvoudig een webshop opzetten in een WordPress website. Dit is ideaal wanneer uw webshop maar een klein gedeelte van uw website vormt. Toch kiezen ook steeds meer echte e-commerce bedrijven voor een webshop op basis van WooCommerce.

Webshop nodig? Laten we eens sparren. Mail of bel vrijblijvend naar rene@debeelddenkers.nl of bel 030 231 23 03 / 06 45 60 41 97.

  • Wij zijn WooCommerce specialist

    Ons team van zeven programmeurs in Vietnam is gespecialiseerd in het bouwen van webshops met WooCommerce. Wij combineren hun slimme programmeerwerk met onze Utrechtse creativiteit.

  • Team uit Ha Noi

BOUW UW WEBSHOP MET WOOCOMMERCE

Waarom is de ene webshop wel succesvol en de andere niet? Wij geloven dat de volgende principes het verschil maken.

Opensourcesysteem
WooCommerce is een plugin voor WordPress. Dit betekent dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Alles wat u wilt, kunnen wij voor u maken. Het open source karakter betekent ook dat u alle code kunt controleren. Ook kunt u altijd een andere programmeur inschakelen om uw WooCommerce webshop verder te ontwikkelen.

Uw webshop vormt de basis van uw onderneming
Uw webshop is de kern van uw bedrijf. Wij maken niet alleen de webshop, maar zorgen ook voor de verbindingen met andere onderdelen van uw bedrijf. Naar buiten maken we de verbinding met social media, affiliatekanalen en betaalproviders. Intern maken we de verbinding met uw boekhoudsoftware, kassasysteem of bezorgdienst.

 Gebruiksgemak
U wilt uw klanten een naadloze shopervaring bieden. Tegelijkertijd wilt u optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden voor cross- of upselling. Op basis van onze jarenlange ervaring en bewezen principes ontwikkelen wij een vloeiend aankoopproces voor de klant.

ZELFSTANDIGEN BOUW

Zelfstandigen Bouw is een belangenorganisatie voor zzp’ers in de bouw. De organisatie maakt zich onder meer sterk voor zaken als pensioen en behoorlijke uurtarieven voor vakmensen.

Zelfstandigen Bouw biedt haar leden goedkope verzekeringen, ondernemers advies en andere vormen van bijstand. Wij ontwikkelen en onderhouden de webshop waarin de leden deze diensten kunnen aanschaffen.

Bekijk Project

René Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om
online marketingdoelen te halen.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

HEBT U EEN DIGITALE UITDAGING VOOR ONS?