Magento webshop bouwen?

Uw webshop naar het volgende niveau?

Heeft u serieuze plannen met uw webshop? Kies dan voor het open source systeem van Magento. Wij geven u een aantal redenen en begeleiden u van concept tot oplevering:

  1. Magento is als e-commerce first platform volledig gericht op de online verkoop. Anders dan bijvoorbeeld WooCommerce, biedt Magento al meteen een geavanceerd filter-systeem en zijn producten te configureren. Met meer dan 3000 extensies krijgt u de webshop waarop u wacht – sterker nog – een webshop die uw verwachtingen zal overtreffen.
  2. Magento is een open source systeem, dat betekent dat u niet afhankelijk bent van één bureau of programmeur. Er zijn anderen die kunnen doorontwikkelen mocht het zover komen. De webshop en code is volledig van u, anders dan bijvoorbeeld Lightspeed waarvoor u maandelijks betaald en aan vast zit.
  3. Magento is op termijn betaalbaarder. Toegegeven, de initiële investering van een Magento webshop is aan de start hoger, wij leveren vanaf 5000 euro. Maar staat het eenmaal, dan heeft u daarna niet meer te maken met maandelijkse licentiekosten. Magento update wel regelmatig. Dat kunt u zelf doen of wij bieden een support-voorstel.

Overweegt u een webshop te starten of uw huidige een upgrade te geven? Bel dan vrijblijvend met René Voorberg via 030 231 23 03 of 06 45 60 41 97. Ik denk graag met u mee.

Laat uw webshop in Magento bouwen

Waarom is de ene webshop wel succesvol en de andere niet? Wij geloven dat de volgende principes het verschil maken.

Open Source
Wij raden Magento 2 aan voor uw webshop. Magento is volledig open source. Dit betekent dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Als u het kunt verzinnen, kunnen onze programmeurs het maken. Open source heeft nog een ander belangrijk voordeel. Alle code is volledig aanpasbaar en u kunt zonder problemen een andere programmeur inschakelen als dat nodig is.

Uw webshop vormt de basis van uw onderneming
Uw webshop staat niet op zichzelf, het is de kern van uw onderneming. Wij maken de verbinding met alle onderdelen van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw producten zichtbaar worden op social media of op kanalen als beslist.nl en Google Shopping. Tegelijkertijd sluit uw webshop naadloos aan op de systemen in uw backoffice, zoals uw boekhoudsoftware, voorraadsysteem of bezorgdienst.

Gebruiksgemak
U wilt uw klanten een zo goed mogelijke shopervaring bieden. Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers een naadloze gebruikservaring hebben. Tegelijkertijd maken we optimaal gebruik van alle mogelijkheden voor cross- of upselling.

CASE: BEDVISIE BEDDEN

Bedvisie bedden in Amsterdam heeft een showroom met bedden, boxsprings, kussens en bedbodems van gerenommeerde merken. Naast de showroom speelt de webshop een belangrijke rol. Vooral bij de verkoop van accessoires, zoals bijvoorbeeld hoofdkussens en dekbedden.

Daarnaast komt het voor dat klanten zich oriënteren in de showroom en vervolgens de aankoop doen via de webshop. Bij hoogwaardige merken hoort een passende uitstraling. We hebben daarom in het ontwerp geprobeerd klasse te creëren door eenvoud.

Bekijk Project

Magento webshop