Magento webshop bouwen?

Uw webwinkel naar het volgende niveau?

Laat dan een webshop in Magento 2 maken. Als Magento webshop bouwer denken wij met u mee vanuit de online marketing, gebruiksgemak en de bedrijfsvoering. Zo helpen wij u om stappen te maken met uw webwinkel.

Zoekt u een Magento webshop bouwer die verder denkt dan de techniek? Laten we eens sparren. Mail of bel vrijblijvend naar rene@debeelddenkers.nl of bel 030 231 23 03 / 06 45 60 41 97

  • Wij zijn Magento specialist

    Wilt u een solide webwinkel die goed kan omgaan met een groter productaantal? Dan zit u met Magento 2 goed. Wij zijn hierin specialist. Wilt u zelf de handschoen oppakken? Klik dan hier om een van onze betaalbare Magento 2 Programmeurs in te schakelen.

Laat uw webshop in Magento bouwen:

Waarom is de ene webshop wel succesvol en de andere niet? Wij geloven dat de volgende principes het verschil maken.

Open source systeem
Wij raden Magento 2 aan voor uw webwinkel. Magento is volledig open source. Dit betekent dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Als u het kunt verzinnen, kunnen onze programmeurs het maken. Het open source karakter van Magento 2 heeft nog meer voordelen. Alle code is volledig te controleren en u kunt zonder problemen een andere programmeur inschakelen als dat nodig is.

Uw webshop is basis voor uw onderneming
Uw webwinkel staat niet op zichzelf, het is de kern van uw bedrijf. Wij maken de verbinding met alle onderdelen van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw producten doorgeplaatst worden op social media of op kanalen als beslist.nl of Google Shopping. Tegelijkertijd sluit uw webwinkel naadloos aan op de systemen in uw backoffice, zoals uw boekhoudpakket, voorraadsysteem of bezorgdienst.

Gebruiksgemak
U wilt uw klanten een zo goed mogelijke shopervaring bieden. Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers een naadloze gebruikservaring hebben. Tegelijkertijd missen uw bezoekers geen enkele mogelijkheid voor cross- of upselling.

CASE: BEDVISIE Bedden

Bedvisie bedden in Amsterdam heeft een showroom met bedden, boxprings, kussens en bedbodems van gerenommeerde merken. Naast de showroom speelt de webwinkel een belangrijke rol. Vooral bij de verkoop van accessoires, zoals bijvoorbeeld hoofdkussens en dekbedden.

Daarnaast komt het voor dat men oriënteert in de showroom en vervolgens de aankoop doet via de webshop. Wanneer de betere merken worden verkocht is het zaak dat de uitstraling daarbij aansluit. We hebben daarom in het ontwerp geprobeerd door eenvoud klasse te creëren.

Bekijk Project

Magento webshop

René Voorberg

Creatief meedenken met ondernemers om
online marketingdoelen te halen.

Oprichter De Beelddenkers / Sinds 2010

Heeft u voor ons een digitale challenge?